Confeccions Castellà     

Història de Confeccions castellà

El projecte familiar Conf. Castellà neix el 1981 , com a iniciativa de Fco Castellà i la seva dona Lola, després d'una llarga i pesada trajectòria d'anar pels mercats de les localitats properes a Tortosa. Trajectòria dedicada a la venda ambulant de roba durant una pila d'anys especialment durs.

Amb la incorporació de les seves filles Encarna i Merce al món de la moda, Castellà inaugura la seva primera botiga de roba. Una superfície de 90 metres quadrats, situada al casc antic de Tortosa, concretament, al carrer de la Mercè.

Evolució natural

Aviat, la extraordinària acollida rebuda pels clients vinguts de tota la comarca , ens porta a traslladar-nos a un altre punt de venda : l'emblemàtic "Edifici Siboni", situat al carrer de l'Àngel amb  una superfície de venda de 400 metres quadrats. 

Arribat l'any 2001 i amb l'ànim de continuar evolucionant i gràcies al creixement en les vendes i al treball realitzat per l'equip format per la família Castellà, els marits de les filles (Ximo i Fede) i les treballadores, ens traslladem en la nostra actual ubicació, av. Generalitat 78, amb 900 metres quadrats dedicats a la venda de roba i complements .

Actualitat

El nostre ventall de clients és molt ampli, possiblement a causa del tret diferencial de poder vestir a tota una família sencera per a qualsevol ocasió. Oferim des de moda per a un esdeveniment especial, fins a la roba avantguardista del dia a dia, vestim nens i nenes de qualsevol edat, joves, no tan joves, complements i roba per a la llar.

Som una referència a les Terres de l'Ebre per ser una de les superfícies de moda MULTIMARCA més grans, on cuidem i aconsellem, si així ho desitgen, als nostres clients, sempre fidels a la nostra manera de treballar.


MODA + + BONA QUALITAT + + BON SERVEI i ATENCIÓ + + MILLOR PREU

Tel/Fax:977 445 899

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Avinguda de la Generalitat, 78
Tortosa 43500 (Tarragona)

banner lateral arreglos